VEST FEST și OFC prezintă: BATTLE ARENA [16, 17 și 18 Iunie 2023]

BATTLE ARENA – 16, 17 și 18 iunie la District23-Vest Fest, Timișoara, Aerodromul Cioca!

Suntem încântați să vă prezentăm BATTLE ARENA, un eveniment unic care va avea loc în cadrul District23-Vest Fest, pe Aerodromul Cioca din Timișoara! Scena Battle Arena este organizată de VEST FEST în parteneriat cu OFFICIAL FREESTYLE CLUB Romania, aducând împreună pasionații de freestyle, beatmakeri și iubitori ai culturii urbane într-o competiție spectaculoasă!

În perioada 16 și 17 iunie, după încheierea scenei de TRAP, vei avea ocazia să participi la momente speciale de creație și improvizație în cadrul Atelierelor de Freestyle! Vei fi parte dintr-un cypher unic, unde oricine poate să ia microfonul în mână și să-și exprime talentul în rime și flow. Atmosfera va fi incendiară, iar energia și creativitatea vor fi la cote maxime!

Aceste Ateliere de Freestyle sunt deschise publicului, așa că nu rata ocazia de a te alătura comunității freestyle și de a-ți arăta abilitățile într-un mediu prietenos și plin de inspirație. Fie că ai o temă anume sau vrei să improvizezi, vei avea libertatea de a-ți exprima creativitatea într-un mod autentic și original.

În aceste momente de interacțiune, vei avea șansa să cunoști și să te inspiri de la alți pasionați de freestyle, să primești feedback și sfaturi pentru a-ți îmbunătăți abilitățile și să-ți dezvolți stilul unic.

A treia zi, în timpul zilei, este momentul mult așteptat al concursului de Battle. Doar cei mai buni vor intra în arenă, iar competiția va fi la un nivel extrem de înalt. Avem doar 8 locuri disponibile, așa că nu pierde ocazia și înscrie-te la adresa de email inscrieri@officialfreestyleclub.com pentru a-ți asigura participarea în bătălia pentru suprematia Freestyle-ului! [Cei care sunt aleși au intrare gratuită la Festival]

Leave A Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *