OFICIAL – OFC #BattleArena @VestFest @District23 Timișoara

Amintiri de neuitat! Cu emoții și pasiunea pentru freestyle în suflete, am trăit trei zile incredibile la OFC #BattleArena. Scena noastră a fost locul de întâlnire pentru MC-i talentați, beat-uri care au curs neîncetat și momente artistice pline de energie.

Ne-am bucurat de prezența voastră și de participarea voastră activă în acest eveniment extraordinar. S-au perindat MC-i remarcabili pe scena noastră, iar în ultima zi am avut onoarea de a desemna doi câștigători excepționali: Motanu’ și Angel, care vor merge mai departe în cursa pentru titlul OFC Romania 2023.

Vrem să împărtășim și un citat special din partea lui MC Trigon, unul dintre participanții noștri talentați: “A fost o experiență de neuitat unde am avut ocazia să cânt pentru prima dată pe o scenă, la un microfon și în fața unui public. Emoțiile au fost pe măsură, dar important este că am trecut peste ele și mi-am ieșit din zona de confort. Timp de 2 zile am ținut show-uri de freestyle, de improvizație și rime pe loc. Am avut onoarea să cunosc și să împart scena cu niște oameni cu nume mari din cultura Hip-Hop din România, cum ar fi @alexe_marius_andrei @aforizzle @motanudevaflow @og.chinez @alexakaxander @djskinnycut @deejayflamez și mulți alții. Oameni de la care am avut foarte multe de învățat în aceste zile și care pe lângă faptul că sunt niște artiști senzaționali sunt niște persoane extraordinare.

Aceste momente ne-au ajutat să ne marcăm drumul în lumea freestyle-ului și să încurajăm pe toată lumea să-și urmeze pasiunile și să exploreze lucruri noi. Îndemnăm fiecare persoană să iasă din zona de confort și să își ofere șansa de a face lucruri care le plac sau care li se par interesante. Fie că este vorba de freestyle, de improvizație sau de orice altă formă de exprimare artistică, aceste momente ne pot defini și ne pot deschide uși către noi oportunități.

Mereu există o frică de eșec sau de păreri negative, dar în fața oamenilor cu adevărat importanți, acestea nu contează. Important este să încercăm și să depășim aceste bariere, pentru că doar atunci simțim că trăim cu adevărat. Emoțiile, frica și nesiguranța ne fac oameni autentici și îi determină pe ceilalți să ne respecte și să ne aprecieze.

Vă mulțumim, OFC Romania, pentru această oportunitate excepțională! Suntem încântați să facem parte din această comunitate pasionată și să creștem împreună. Ne vedem la următorul eveniment, iar noi abia am început să ne arătăm adevăratul potențial!”

Vă mulțumim și noi!

Mulțumim organizatorilor pentru invitație (Shout Out Daniel Lupu pentru inițiativă), partenerilor noștri VGenerationStore și VANS pentru premii (Shout Out Marius & Bubu), Kuky pentru Soundsystem & Bean MC și brigada SUB pentru susținere, Bobo (RedBull Sports)! 

Echipa OFC #BattleArena

Leave A Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *