Club de Tineret și Club Sportiv dedicat Freestyle-ului din România – Clubul OFC!

🎉 În data de 7 august 2023, am dat startul oficial al primului Club de Tineret și Club Sportiv dedicat Freestyle-ului din România – Clubul OFC! 🎤🎶

Situat în inima Sectorului 4 din București, OFC este mai mult decât un club – este un spațiu de creație, recreație și educație, contribuind astfel la fondul cultural al sectorului nostru.

Am petrecut împreună o seară specială, plină de energie și creativitate, explorând noile noastre spații și conectându-ne cu entuziasmul unic al culturii urbane. Peste 40-50 de oameni pasionați au fost alături de noi în această zi importantă, împărtășind dorința de a aduce culoare și ritmul vieții noastre.

Pentru a vă oferi o privire în atmosfera captivantă a evenimentului nostru de lansare, am pregătit câteva poze care surprind aceste momente.

Dar nu puteam să începem fără a face cunoscut primul nostru Freestyle Live! Vă invităm să vizionați Freestyle-ul de lansare aici: [Link către videoclip]

Suntem mândri să fim pionieri în promovarea și dezvoltarea freestyle-ului în România și suntem entuziasmați să vedem cum Clubul OFC devine un centru al creativității și al comunității freestyle.

Așteptăm cu nerăbdare să vă întâlnim într-o atmosferă plină de pasiune, rime și artă autentică!

Echipa OFC 🎤🎨🔥

Leave A Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *